Spezial Electronic
Connect One 

Nový miniaturní WiFi modul Nano Socket iWiFi™
s integrovanou anténou

link na hlavní stránku Connect One

podrobné technické údaje, cena

Miniaturní WiFi modul Nano Socket iWiFi™ vychází z dobře známého modulu Nano WiReach™.

Navíc je zde integrovaná anténa a přibyly připojovací piny (2x15).


Připojovací piny, stejně jako další vlastnosti (samozřejmě kromě WiFi části) jsou kompatibilní s Ethernet modulem Nano WiReach™.

Nano Socket iWiFi™

Nano Socket iWiFi™ představuje embedded Wireless LAN bridge, který snadno připojí jakoukoli aplikaci do 802.11b/g WiFi sítě. Je osazen procesorem iChip™ CO2144 IP Communication Controller™ a osvědčeným WiFi chipsetem Marvell 88W8686.

Nano Socket iWiFi™ - možnosti připojení

Modul nevyžaduje žádné WiFi ovladače na straně aplikace, dokonce není ani nutný žádný procesor. Možnost připojení modulu přes několik druhů rozhraní (UART, SPI, RMII a USB) minimalizuje potřebu jakékoli změny stávající aplikace.

Nano Socket iWiFi™ (stejně jako Nano WiReach™ na obrázcích) umožňuje několik operačních módů:

LAN to WiFi Bridge - transparetní přenos LAN přes WiFi, za použití RMII k existujícímu MAC hardware. To dovoluje jakémukoli mikroprocesoru vybavenému Ethernet MAC připojit se do WiFi, a to okamžitě, bez jakéhokoli dalšího vývoje.

LAN-to-WiFi Bridge

Serial to WiFi Bridge - transparentní můstek mezi sériovým UARTem a WiFi, tedy přenos UART přes WiFi, s vysokou rychlostí 3Mbps. Jinými slovy jde o přenos sériové linky přes WiFi a obecně lze signál sériové linky (Rx, Tx, CTS, RTS) přenést přes internet do celého světa.

PPP emulation – umožňuje připojit existující aplikaci (např. s GPRS modemem) používající PPP, připojit se beze změny hardware nebo software přímo do WiFi sítě.

Full Internet Controller mode – jednoduchý procesor lze snadno připojit do internetu a využít bohaté možnosti WiFi modulu jako např. E-Mail, FTP, SSL, zabudovaný web server atd. Lze použít s jakýmkoli hardware.

Stejně jako ostatní moduly od Connect One je i Nano Socket iWiFi™ vybaven 2 webservery - jeden slouží ke konfiguraci modulu a druhý je uživatelský, více o uživatelském webserveru zde.

Moduly Nano Socket iWiFi™ samozřejmě umožňují použít všechny druhy zabezpečení WiFi, jako je WEP, WPA, WPA2 atd. Stejně tak je lze provozovat jak v režimu Ad-Hoc, tak v režimu infrastructure, tj. s Access Pointem.

Moduly jsou vybaveny pokročilým AT+i™ prostředím, lze je tak v případě nutnosti snadno řídit nebo konfigurovat AT příkazy.

Ke stažení:

pdf   Product Brief: Nano Socket iWiFi™

Produkty |  Novinky |  Aplikační poznámky |  Technická podpora |  Obchodní podmínky |  Kontakt |  Home